Μόνιμο μακιγιάζ

Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ (ή τη μικροχρωστική) μπορείτε να έχετε ένα εκπληκτικό μακιγιάζ χωρίς ατυχήματα, που μπορεί να διαρκέσει χρόνια!

Είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με το καλλυντικό μολύβι που εφαρμόζεται στα φρύδια, στα βλέφαρα και στα χείλη. Σας υποσχόμαστε σταθερό αποτέλεσμα που θα το χαίρεστε μακροχρόνια.

Χρειάζονται δύο συνεδρίες για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος με διάφορα ενός μήνα.

Όλες οι χρωστικές που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικές και προέρχονται από κορυφαία γερμανική εταιρεία στον κλάδο της μικροχρωστικής. Ιδανικές για ευαίσθητα μάτια ή χρήστες φακών επαφής.

Tattoo Eyeliner

Φρύδια

Τα φρύδια είναι σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου λόγω των πολλών λειτουργιών που εκτελούν, αφού τονίζουν τα μάτια, διαμορφώνουν το πρόσωπο και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επικοινωνία.

Φρύδια που έχουν αταίριαστη όψη, έχουν λεπτύνει ή έχουν αρχίσει να πέφτουν λόγω ηλικίας, μπορούν να διορθωθούν με το σωστό σχήμα και χρώμα.

Αμέσως το πρόσωπό σας θα φαίνεται νεότερο! Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι η τρίχα τρίχα, η σκίαση και ο συνδυασμός τους.

Μάτια

Το ημιμόνιμο eyeliner είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στο ντους, στο γυμναστήριο, στη θάλασσα και προσφέρει μια φυσικά όμορφη εμφάνιση χωρίς το χρόνο και την ταλαιπωρία των συχνών εφαρμογών με το καλλυντικό μολύβι.

Μπορεί να εφαρμοστεί στο επάνω, στο κάτω βλέφαρο ή και στα δύο. Διακριτικό, λεπτό ή λίγο πιο έντονο μπορείτε να το προσαρμόσετε στο στυλ σας.

Χείλη

Διορθώστε το σχήμα και προσθέστε πληρότητα, όγκο και ευκρίνεια.

Συνιστάται και στη διακριτική επέκταση του φυσικού σας περιγράμματος. Η τεχνική μπορεί να επεκταθεί και στο γέμισμα των χειλιών με χρωστική.

Μετά την πρώτη εβδομάδα το χρώμα ανοίγει κατά 30-40%, αυτό συμβαίνει λόγω της φυσικής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος.

Sz201096

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μου ή αν έχετε κάποια απορία στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας απαντήσω άμεσα!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ