Αποτρίχωση

Apotrixosi Laser Sto Soma

Laser Αποτριχωσης

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε το Διοδικό Laser Fuerte, γνωστό ως Smart Cube, το οποίο είναι τελευταίας γενιάς και κατασκευάζεται στην Ισπανία.

To Laser Fuerte τριπλού μήκους κύματος (3d) συνίσταται όλους τους μήνες του χρόνου, που σημαίνει ότι εφαρμόζεται και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς να διαταράσσεται ο κύκλος των συνεδριών. Είναι πραγματικά ανώδυνο και ιδανικό πλεονέκτημα για όσους φοβούνται ότι θα πονέσουν ή δεν επιθυμούν να πονέσουν! Αυτό οφείλεται στο σύστημα ψύξης της κεφαλής που διαθέτει και δεν προκαλεί καμία αίσθηση πόνου.

Τα αποτελέσματα του laser αποτρίχωσης είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία, τα οποία εξαρτώνται από τον φωτότυπο του δέρματος, την ποιότητα και τη μελανίνη της τρίχας, καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών παραγόντων. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πιο γρήγορα στις γυναίκες από ότι στους άνδρες, διότι τα ποσοστά των ανδρογόνων στο αίμα είναι σαφώς πολύ μικρότερα.
Εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως έχουν μείνει επαρκώς ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη μέθοδο με εγγυημένα αποτελέσματα!

Η κάθε τριχοφυΐα είναι μοναδική, για αυτόν τον λόγο και ο κύκλος συνεδριών εξαρτάται από τη φυσιολογία της τρίχας. Ένας μέσος όρος είναι 8 συνεδρίες με απόσταση 4 έως 5 εβδομάδων μεταξύ τους. Συνίσταται συντήρηση του αποτελέσματος τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο ανάλογα με την περίπτωση.

Apotrixosi Me Keri

Με κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια εύκολη και προσωρινή λύση για την απομάκρυνση της τρίχας και πραγματοποιείται σε περιοχές του σώματος όπως οι γάμπες, οι μηροί, το μπικίνι, οι μασχάλες, το άνω χείλος, κ.ά.

Ο ερεθισμός είναι ελάχιστος και το αποτέλεσμα βελούδινο. Η ποιότητα του κεριού είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα και τον ερεθισμό, για αυτό στο χώρο μας διαθέτουμε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Συνίσταται επανάληψη κάθε 20 έως 30 ημέρες, η όποια σε συστηματικό επίπεδο θα επιφέρει μείωση της τριχοφυΐας.

Riziki Apotrixosi

Ριζική Ηλεκτρόλυση

Η ριζική αποτρίχωση ή αλλιώς ηλεκτρική αποτρίχωση επιτυγχάνεται μέσω της θερμόλυσης. Με τη μέθοδο αυτή διοχετεύουμε στη ρίζα της τρίχας ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας μέσω μιας πάρα πολύ μικρής βελόνας. Απαιτείται ένας αριθμός επαναλήψεων για μόνιμα αποτελέσματα ανά 20 ημέρες. Εφαρμόζεται σε μικρές περιοχές ή διάσπαρτες τρίχες.

Ιδανική λύση για λευκές και ξανθές τρίχες.

Sz201096

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μου ή αν έχετε κάποια απορία στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας απαντήσω άμεσα!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ