Sevasti

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

ΕΙΜΑΙ Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΦΟΡΤΗ

Αναπολώντας το παρελθόν και συνδέοντάς το με το μέλλον, θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, πως ήθελα να αλληλοεπιδρώ με τους ανθρώπους, να δέχομαι από την ενέργειά τους και να προσφέρω από τη δική μου.

Γεννήθηκα στην Κόρινθο και μεγάλωσα στην Περαχώρα Κορινθίας, ένα όμορφο χωριό που μου χάρισε ελεύθερα παιδικά χρόνια μέσα στη φύση.

Σπούδασα Αισθητική και Κοσμητολογία στο ΑΤΕΙ Αθηνών (νυν ΠΑΔΑ). Άφησα τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες ως μουσικός, καθώς παράλληλα φοιτούσα στην τάξη του Κλαρινέτου στο Ωδείο Αθηνών και ακολούθησα την άμεση επαφή με τον άνθρωπο που από μικρή με ελκύει. Ακολούθησα, λοιπόν, μια άλλη τέχνη, αυτήν της Αισθητικής, της μάλαξης, της ομορφιάς και της ψυχικής ενδυνάμωσης.

Μέλημά μου είναι να κάνω ό,τι καλύτερο για εσάς!

Viografiko

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Από το 1995 έως το 2008 ασχολούμουν ενεργά και με μεγάλο ζήλο με τη μουσική.
  • Το 2003 αποφοίτησα από το Λύκειο Λουτρακίου και εισήχθηκα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπου και αποφοίτησα το 2009.
  • Το 2007 ξεκίνησα την πρακτική μου ως Τεχνικός Ψυμιθίωσης στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ.
  • Τα επόμενα χρόνια εργάστηκα σε ξενοδοχιακές μονάδες ως Spa Therapist (Saint John Μύκονος, Hotel Pentelikon Κεφαλάρι, Helona Resort by Hilton Κως).
  • Το 2009 με βρίσκει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Νέο Ψυχικό, στο κέντρο Αισθητικής «Αίθρα» να εργάζομαι ως Αισθητικός.
  • Οι επαγγελματικές μου ανησυχίες με φέρνουν το έτος 2011 να παρακολουθήσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του ΑΤΕΙ Πειραιά στη «Διεθνή Διοικητική των Επιχειρήσεων», όπου αποφοιτώ το 2015 με εξειδίκευση στη «Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού».
  • Επιστρέφω στη γενέτειρά μου το 2012, όπου εργάζομαι στο Loutraki Thermal Spa ως Αισθητικός και Τεχνικός Μάλαξης. Η συνεργασία μας κράτησε έως το 2017. Παράλληλα εργάστηκα στις εταιρείες Radiance και Seventeen στον τομέα της πώλησης και του μακιγιάζ.
  • Από το 2015 έως το 2020 εργάστηκα σε κέντρο Αισθητικής στην Κόρινθο ως Αισθητικός και Τεχνικός Μόνιμου Μακιγιάζ Προσώπου.
  • Το 2021 με βρίσκει στο δικό μου χώρο, το Calisti. Ένα ζεστό, οικείο και ευχάριστο χώρο που μπλέκει τον μύθο με την πραγματικότητα και σκοπό του έχει την αρμονία και την ικανοποίηση.
  • Είμαι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

ΧΩΡΟΣ

Calisti ή Καλλίστη ή Καλλιστώ. Ένα παιχνίδισμα με τις λέξεις μα η ουσία πάντα ίδια «η ομορφότερη».

Η Καλλιστώ, κόρη του βασιλιά Λυκάονα, πήρε το όνομά της από τη λέξη κάλλος, που σημαίνει ομορφιά, ωραιότητα. Ως νύμφη είχε δώσει όρκο παρθενίας στη θεά Αρτέμη, τον οποίο αθέτησε και γέννησε τον Αρκάδα. Η θεά για να την τιμωρήσει την μεταμόρφωσε σε αρκούδα. Μια μέρα η μητέρα, όντας αρκούδα, συνάντησε το γιο της Αρκά, ο οποίος μη ξέροντας θέλησε να την σκοτώσει. Τότε ο Δίας για να αποτρέψει τη μητροκτονία τον έκανε αρκούδα.

Τους μετέφερε στον ουρανό και τους μεταμόρφωσε σε αστερισμούς, τη Μεγάλη και τη Μικρή Άρκτο. Έτσι πέρασαν στην αιωνιότητα.

Το ‘C’ στο λογότυπο μας δηλώνει την Καλλιστώ και τα αστέρια τον αστερισμό του Αρκά. Θελήσαμε μέσα από τον μύθο να συνδέσουμε, με τις παροχές μας, τα δύο φύλα και όλες της ιδιότητες του ανθρώπου. Γυναίκα, άντρας, έφηβος, μητέρα, πατέρας, παιδί.

Ο χώρος δημιουργήθηκε με έντονη αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα! Ένας φιλόξενος και οικείος χώρος εμπνεόμενος και από τη μέχρι τώρα πορεία μου στον χώρο.

Με μίνιμαλ γραμμές και διαχρονικές πινελιές θέλει να σας προσφέρει χαλάρωση ικανοποίηση και ευεξία.

Να σας φτιάξει την ημέρα και μαζί να φτάσουμε στον καλύτερο εαυτό σας!

Οι παροχές μας είναι υψηλής ποιότητας, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα με άριστα αποτελέσματα και ο στόχος μας είναι η επίλυση των αισθητικών σας αναζητήσεων!

Calisti Testimonials

ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ

ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ