Θεραπευτική μάλαξη

Το ολιστικό μασάζ είναι μια πολύ γνωστή θεραπεία που δεν εστιάζει μόνο σε τεντωμένους μύες, ως αποτέλεσμα σωματικής πίεσης, αλλά λαμβάνει υπόψη την συναισθηματική, ψυχολογική και πνευματική ευημερία του πελάτη. Είναι μια αρχαία μέθοδος θεραπείας που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος καθαρίζοντας το λεμφικό σύστημα παροχέτευσης, που βοηθά στην αποβολή των τοξινών από το σώμα.

Ο όρος «ολιστικός» προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «ὅλος», που σημαίνει «ολόκληρος». Εξ ορισμού, το Ολιστικό Μασάζ αντιμετωπίζει ολόκληρο το σώμα ως μια ενιαία οντότητα και είναι ειδικά προσαρμοσμένο σε κάθε πελάτη. Το ολιστικό μασάζ είναι μια από τις ιδανικότερες θεραπείες για να αντιμετωπίσουμε το σημερινό απαιτητικό τρόπο ζωής.

Αναγνωρίζοντας ότι τα προβλήματα υγείας και το άγχος επηρεάζουν όχι μόνο την σωματική αλλά και την συναισθηματική, πνευματική και ψυχική ευεξία, το Ολιστικό Μασάζ συμβάλλει στις φυσικές θεραπευτικές ικανότητες του σώματος και εξισορροπεί τις λειτουργίες του. Αυτή η τεχνική μασάζ χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Κίνα, την Ινδία κ.α.

Sz201309

Χαλαρωτική Μάλαξη

Το χαλαρωτικό μασάζ αποτελείται από τον συνδυασμό κυκλικών κινήσεων και θωπειών. Στόχος είναι να χαλαρώσουν οι μύες, να διεγερθεί το ανοσοποιητικό σύστημα, να βελτιωθεί η αιματική και η λεμφική λειτουργία. Επιπλέον βελτιώνονται οι λειτουργίες του νευρικού συστήματος και μειώνονται οι πόνοι.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε, θα βοηθήσουν σημαντικά την καθημερινότητά σας. Προτείνουμε μάλαξη 30 λεπτών ή 1 ώρας.

Εν τω βάθει Μάλαξη

Η «Εν τω βάθει Μάλαξη», γνωστή και ως Deep Tissue μασάζ, περιέχει ειδικούς χειρισμούς και τεχνικές οι οποίες χαλαρώνουν τους μυοπεριτονιακούς ιστούς του σώματος (μύες, τένοντες, συνδετικός ιστός) επαναφέροντάς τους στη φυσιολογική τους κατάσταση.

Απευθύνεται σε όλους τους ιστούς του σώματος, επιφανειακούς και βαθύτερους.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 30 λεπτών ή 1 ώρας.

Νευρομυική Μάλαξη

Το ΝΜΤ ή Νευρομυϊκό Μασάζ είναι μια ακριβής και περιεκτική μέθοδος αντιμετώπισης μυοσκελετικών πόνων και τραυματισμών σε όλο το σώμα χρησιμοποιώντας βαθιές τεχνικές μάλαξης και κινησιοθεραπείας.

Το ΝΜΤ ανέπτυξαν πρωτοπόροι από ποικίλα επαγγέλματα, όπως Ιατρική, Χειροπρακτική, Φυσιοπαθητική, Φυσικοθεραπεία, Μασάζ κ.ά.
Σκοπός του είναι μέσω του Μυοσκελετικού συστήματος (μύες, αρθρώσεις, κλπ) να επηρεάσει το Νευρικό Σύστημα (εγκέφαλος, νωτιαίος μυελός, νεύρα), το οποίο υπερέχει όλων των συστημάτων του σώματος και ρυθμίζει τις λειτουργίες του.

Το ΝΜΤ βασίζεται στη δεξιότητα του θεραπευτή, στη γνώση ανατομίας και ακρίβεια στην ψηλάφηση.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 30 λεπτών ή 1 ώρας.

Μάλαξη Σημείων Πυροδότησης

Το Μυοπεριτονιακό Σημείο Πυροδότησης Πόνου (ΜΣΠΠ) ή Trigger Point (TP) είναι ένα πολύ εντοπισμένο και υπερευαίσθητο σημείο μέσα σε μια τεταμένη δέσμη μυϊκών ινών. Τα Trigger Points είναι πιθανώς η συχνότερη αιτία μυοσκελετικού πόνου, περίπου 75% των περιπτώσεων.

Είναι μια επαναστατική τεχνική, που υπόσχεται να «ξεκλειδώσει» σε τοπικό επίπεδο τις μυϊκές ομάδες που ευθύνονται για τους πόνους που σας ταλαιπωρούν.

Εφαρμόζεται ακριβώς στα σημεία που είναι υπεύθυνα για την πρόκληση επίμονων αλγών και είναι ικανή να σας ανακουφίσει άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 30 λεπτών ή 1 ώρας.

Μάλαξη Με Ηφαιστιακές Πέτρες

Οι πέτρες αυτές χαρακτηρίζονται από τις γεωμαγνητικές ιδιότητες του χαλκού και του σιδήρου κι όταν θερμανθούν απελευθερώνουν ενέργεια εκπέμποντας δονήσεις.

Η εφαρμογή γίνεται στους ενεργειακούς σταθμούς του ανθρωπίνου σώματος (τσάκρας) κατά μήκος της πλάτης και με την εναλλαγή θερμού–ψυχρού επιτυγχάνεται αγγειοδιαστολή των τριχοειδών αγγείων, με συνέπεια την αύξηση του μεταβολισμού και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την αποτοξίνωση της λέμφου και τον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες.

Παρατηρείται, επίσης, άμεση ανακούφιση από χρόνιους μυοσκελετικούς πόνους, πόνους αρθρώσεων, ισχιαλγίες και πόνους περιόδου.

Μια θεραπεία 1 ώρας την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε.

Services Therapeutiki Malaksi Lemfiki

Λεμφική Μάλαξη

Η διαδικασία αποτελείται από ένα προσεκτικά ρυθμιζόμενο μασάζ πίεσης, το οποίο διεγείρει την κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση. Αυτό προκαλεί αποτελεσματικά την απομάκρυνση τοξινών και των άχρηστων προϊόντων.

Το λεμφικό μασάζ καθαρίζει το σώμα και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενθαρρύνει τα μόρια του λίπους να απομακρυνθούν από τον ιστό της κυτταρίτιδας και εν συνεχεία να οξειδωθούν από τους μύες και άλλα όργανα. Ακόμα, η παροχέτευση της λέμφου βοηθά στην επιτάχυνση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης του σώματος, επιταχύνοντας τον μεταβολισμό.

Μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε και να τονώσετε το σώμα σας, να μειώσει τη φλεγμονή, να ανακουφίσει το «σύνδρομο των βαριών ποδιών», να αποτρέψει την εμφάνιση κιρσών, να βοηθήσει στη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 1 ώρας σε όλο το σώμα ή 30 λεπτών επιλεκτικά.

Μάλαξη Για Εγκύους

Το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης απαλύνει τα οιδήματα, τους μυοσκελετικούς πόνους και τους πόνους των αρθρώσεων, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει στη βελτίωση της κυκλοφορίας της λέμφου, του αίματος και στην εξισορρόπηση των επιπέδων των ορμονών.

Επιπλέον ωφελεί τόσο την έγκυο όσο και το έμβρυο, καθώς συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του άγχους και στην ψυχική ηρεμία της μητέρας, χαρίζοντας στο έμβρυο ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον για να αναπτυχθεί ομαλά.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 1 ώρας ή 30 λεπτών.

Μάλαξη Κυτταρίτιδας – Λίπους

Η κλασική χειρομάλαξη κυτταρίτιδας, συνοδευόμενη από προϊόντα σύσφιξης και λιποδιάλυσης για γρηγορότερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη υπεραιμία.
Έντονο μασάζ με ανοδικές κινήσεις για αποφυγή της χαλάρωσης, με στόχο την εξάλειψη της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού».

Δρα διασπώντας τα αποθέματα λίπους με την εναλλαγή θωπειών και πιέσεων, μετατοπίζοντας το λίπος μακριά από τους συνδετικούς ιστούς.

Μειώνει την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας και την κάνει να φαίνεται πιο λεία. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30 λεπτά. Εφαρμόζουμε 2 μασάζ της εβδομάδα, ανάλογα με το στάδιο της κυτταρίτιδας, με ένα κύκλο 12 συνεδριών.

Malaksi Simion Pirodotisis

Μάλαξη Κεφαλής

Στο κεφάλι συγκεντρώνεται το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα.

Οι πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού ανακουφίζουν και δημιουργούν ευφορία, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να δράσουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος.

Βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ αυξάνει την τροχιά της κινητικότητας στον αυχένα και στην ωμική ζώνη.
Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 30 λεπτών.

Μάλαξη Προσώπου

Με τις άκρες των δακτύλων εφαρμόζονται απαλές τεχνικές για την αποτοξίνωση του υποδόριου συνδετικού ιστού. Οι τεχνικές μασάζ και μυϊκής ανανέωσης έχουν ως στόχο την επαναφορά του «φυσικού σχήματος» του προσώπου.

Σε σύντομο διάστημα οι ρυτίδες λειαίνονται, τα βλέφαρα ανανεώνονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος.

Ακόμα, έχει αποδειχτεί ότι το μασάζ προσώπου βοηθά στο σύνδρομο του βρυγμού ή βρουξισμού των δοντιών. Ο βρουξισμός είναι μια κατάσταση που περιγράφει το σφίξιμο, τρίξιμο ή χτύπημα των δοντιών με αποτέλεσμα την αυξανόμενη ευαισθησία των δοντιών ή ακόμα και αίσθηση πόνου σε ήπια φυσιολογικά ερεθίσματα όπως η μάσηση.

Μια θεραπεία την εβδομάδα για έναν κύκλο 1 έως 4 συνεδριών ή για όσο εσείς επιθυμείτε. Προτείνουμε μάλαξη 20 λεπτών.

Ενυδάτωση – Απολέπιση

Η απολέπιση σώματος και το μασάζ με ενυδατικά προϊόντα μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία που τόσο χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Η απολέπιση βοηθά να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα. Αφήνει το δέρμα λείο και απαλό, έτοιμο να αναπνεύσει.

Παράλληλα, ένα καθαρό και απολεπισμένο δέρμα μπορεί να απορροφήσει σε βάθος και ταχύτερα τα ενυδατικά προϊόντα, άρα και να ενυδατωθεί πιο σωστά, «φυλακίζοντας» την υγρασία στο δέρμα. Ιδανική θεραπεία για όσους έχουν ξηρό δέρμα με εμφανή την μη πτώση των νεκρών κυττάρων από αυτό.

Προτείνουμε 1 έως 2 συνεδρίες ή για όσο εσείς επιθυμείτε, ανά 15 ημέρες. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 40 λεπτά.

Sz201096

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μου ή αν έχετε κάποια απορία στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας απαντήσω άμεσα!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ