Αισθητική προσώπου

Οι ανάγκες στην αισθητική προσώπου διαφέρουν από αυτές του υπολοίπου σώματος, για αυτό χρειάζεται να εστιάσουμε ιδιαιτέρως μέσα από επαγγελματικές θεραπείες και προϊόντα φροντίδας κατ΄ οίκον.

Katharismos Me Atmo

Καθαρισμός

Μια θεραπεία, η οποία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και ανεξαρτήτου ηλικίας.

Με ατμό

Στόχος είναι να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους, τους κλειστούς και ανοιχτούς φαγέσωρες (μαύρα στίγματα και επάρματα) και το περίσσιο σμήγμα από το δέρμα με σκοπό ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο. Ο ατμός συμβάλλει στην αποτοξίνωση του δέρματος.

Η υπεραιμία, που δημιουργείται, ενισχύει τη μεταφορά θρεπτικών στοιχείων. Μπορεί να εφαρμοστεί 1 έως 3 φορές τον χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Με οξέα

Χρησιμοποιείται ένα όξινο διάλυμα που διασπά τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και έχει ως αποτέλεσμα την απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

Η διάρκεια εφαρμογής και αντοχής στο peeling ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος. Στην συνέχεια γίνεται διάνοιξη των κλειστών φαγεσώρων. Τα ιδανικά οξέα για αυτόν τον καθαρισμό είναι το σαλικυλικό και το πυρουβικό οξύ.

Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί όλους του μήνες του χρόνου και να προσαρμοστεί εν σχέσει με την εκάστοτε εποχή.

Δερμαπόξεση με διαμάντι

Μια θεραπεία βαθιάς απολέπισης κατάλληλη για τους περισσότερους τύπους δέρματος.

Έχει διπλή δράση, γιατί καθαρίζει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και ταυτόχρονα το αναζωογονεί και τονώνει τη ροή του αίματος, ενθαρρύνοντας το δέρμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη.

Με την επανάληψη της θεραπείας μπορούμε να φτάσουμε σε βαθύτερα στρώματα αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις ουλές ακμής, ανυψώνοντας τη μελάγχρωση, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Συνιστούμε εβδομαδιαία θεραπεία με έναν κύκλο συνεδριών για την κάλυψη των αναγκών σας.

Mesotherapeia Diaxisis

Μεσοθεραπεία

Βασική δράση της μεσοθεραπείας στην αισθητική προσώπου είναι η επαγρύπνηση του οργανισμού, ώστε να μπορεί να παράγει μόνος του κολλαγόνο, ένα από τα σημαντικότερα δομικά και στηρικτικά στοιχεία του δέρματος.

Mikronigmon

Μικρονυγμών

Η μεσοθεραπεία μικρονυγμών (Dermapen) είναι μια αξιοσημείωτη μη επεμβατική θεραπεία, που διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Παράλληλα το δέρμα αναπλάθεται και δημιουργεί νέο ιστό. Οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, οι ουλές και οι δυσχρωμίες μειώνονται σημαντικά.

Οι πόροι γίνονται λεπτότεροι και η συνολική υγεία και κυκλοφορία του δέρματος βελτιώνονται. Ιδανική θεραπεία για ουλές ακμής και βαθιές ρυτίδες. Συνιστούμε 3 επαναλήψεις της θεραπείας με διαφορά 4 εβδομάδων.

Διάχυσης

Πρόκειται για μια τεχνική διάχυσης ορών στην επιδερμίδα ανάλογα με τις ανάγκες της σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, υαλουρονικό, κ.ά. μέσω ενός προηγμένου εγχυτήρα που φτάνει στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας σας.

Πώς σας φαίνεται η απευθείας προσθήκη βιταμινών στην επιδερμίδα σας, από το να περιμένετε μέσω της τροφής να φτάσουν σε αυτήν; Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί η μεσοθεραπεία! Δηλαδή την άμεση τροφοδοσία, ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος.

Είναι μια σχετικά ανώδυνη διαδικασία, γρήγορη και ιδανική για το πρόσωπο, το λαιμό, τα μάτια και για οποιαδήποτε περιοχή στο σώμα ακόμα και για το τριχωτό της κεφαλής. Ανάλογα με το μείγμα θρεπτικών συστατικών, μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του δέρματός σας, να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, να διασπάσει τα λιπώδη κύτταρα ή να προκαλέσει ανάπτυξη νέων τριχών.

Αποτελεί μια θεραπεία που επιλέγεται από γυναίκες και άντρες που αναζητούν υγεία, καθαρότητα και σφριγηλότητα στο δέρμα.

Η θεραπεία προσαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο, αφού στοχεύει κατευθείαν στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες του προσώπου, στην σύσφιξη, καθώς και την ενυδάτωση. Με κάθε συνεδρία, η όψη βελτιώνεται ορατά και το πρόσωπο είναι και πάλι φρέσκο και νεανικό! Προτείνουμε ένα κύκλο 4 θεραπειών ανά 2 εβδομάδες ή ακόμα και μια Flash θεραπεία για τόνωση και λάμψη.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα με την υψηλότερη συγκέντρωση και σήμανση CE για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την πιο αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία. Βάσει των αναγκών σας θα επιλέξουμε με ακρίβεια το μείγμα που θα σας καλύψει.

Αποκατάσταση

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και εκείνο που εκτίθεται και μας προστατεύει από εξωγενής παράγοντες. Οφείλουμε τη δέουσα φροντίδα για την υγιή διατήρησή του.

Αισθητική προσώπου

Θεραπείες οξέων

Η απολέπιση είναι το κλειδί για τη διατήρηση ενός υγιούς και λειτουργικού δέρματος. Τα επαγγελματικά peeling θα προσφέρουν πολλά οφέλη στο δέρμα σας, όπως απαλότητα, ζωηρή όψη, μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, αντιμετώπιση της ακμής, της συμφόρησης και των μαύρων στιγμάτων, σφριγηλό και νεανικό δέρμα, διέγερση στον κυτταρικό κύκλο και την παραγωγή κολλαγόνου, ελαχιστοποίηση ουλών και κηλίδων από τον ήλιο.

Μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια και στο σώμα. Προτείνεται ένας κύκλος 4 έως 6 θεραπειών με απόσταση μιας εβδομάδας μεταξύ τους.

Peeling

Θεραπείες ASAP

Η ASAP είναι η σημαντικότερη αυστραλιανή εταιρεία καλλυντικών.

Τα μη επεμβατικά πίλινγκ ASAP μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνιση των ατελειών του δέρματος, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, η ακανόνιστη υφή, το θαμπό και ωχρό δέρμα, η ακμή και η μελάγχρωση.

Το ASAP lactic peel συνιστάται για ξηρούς, ώριμους και ευαίσθητους τύπους δέρματος που χρειάζονται ενυδάτωση.

Το ASAP glycolic peel βοηθά στην απαλότητα των γραμμών, των ρυτίδων, στην ενυδάτωση του δέρματος και στην τόνωση του σχηματισμού κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το ASAP reveal peel με AHA/BHA βελτιώνει την υφή του δέρματος και επαναφέρει μια φρέσκια, λεία και πιο νεανική όψη στο δέρμα.
Οι θεραπείες εμπλουτίζονται με βιταμίνες Α,Β,C.

Συνιστώνται καθόλη τη διάρκεια του έτους. Προτείνεται ένας κύκλος 4 έως 6 θεραπειών με απόσταση μιας εβδομάδας μεταξύ τους.

Enydatosi

Ενυδάτωση

Θεραπεία βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης, που χαρίζει στο δέρμα λάμψη και φωτεινότητα και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας στις έντονες κλιματικές αλλαγές. Η επιλογή των ενεργών συστατικών και της θεραπευτικής αγωγής που θα ακολουθήσουμε είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

Στόχος μας είναι να νιώσετε το δέρμα σας ελαστικό, να απαλύνουμε τις λεπτές ρυτίδες και να ενισχύσουμε τον λιπιδικό υμένα της επιδερμίδας. Επαναλαμβάνουμε ανάλογα με την εξέλιξη της θεραπείας.

Services Prosopo Sysfiksi

Σύσφιξη

Ο τύπος δέρματος, τα γονίδιά μας και άλλοι παράγοντες επηρεάζουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και πολλές φορές μας δίνουν μια θαμπή και θλιμμένη εικόνα.
Η χαμένη ελαστικότητα στο δέρμα μας επέρχεται κυρίως μετά την τέταρτη δεκαετία της ζωής μας. Οι αλλαγές στις ορμόνες, οι ινοβλάστες που αρχίζουν να μειώνουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και η μη χρήση προληπτικών θεραπειών και προϊόντων αφήνουν το δέρμα μας εκτεθειμένο στην πάροδο του χρόνου.

Οι Ραδιοσυχνότητες (RF) είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία, εξαιρετική για τη διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου με άμεσο αλλά και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα σύσφιξης του δέρματος.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Καλό είναι, λοιπόν, με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας, χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση, να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και να καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος.

Προτείνουμε έναν κύκλο 4 έως 6 θεραπειών, μια ή δύο φορές την εβδομάδα.

Δυσχρωμίες – Πανάδες

Το μέλασμα (ή χλόασμα) και η υπερμελάγχρωση έχουν πολλά κοινά σημεία. Δημιουργούν πιο σκούρες περιοχές στο δέρμα λόγω της περίσσειας μελανίνης. Αν και επηρεάζεται από τον ήλιο, το μέλασμα είναι μια μορφή μελάγχρωσης που προκαλείται από εσωτερικές αλλαγές, όπως τα επίπεδα ορμονών.

Η υπερμελάγχρωση μπορεί να έχει μια σειρά από αιτίες, όπως φαρμακευτική αγωγή, δερματικές βλάβες, λάθος θεραπείες δέρματος, αλλά είναι κυρίως αποτέλεσμα της έκθεσης στον ήλιο.

Το μέλασμα μπορεί να γίνει πιο αισθητό το καλοκαίρι. Η εγκυμοσύνη ή η ορμονική φαρμακευτική αγωγή μπορεί να είναι μια αιτία συμπεριλαμβανομένου του αντισυλληπτικού χαπιού. Επίσης, οι διαταραχές του θυρεοειδούς θα μπορούσαν να συμβάλλουν, ακόμη και τα λάθος καλλυντικά.

Οι συνδυαστικές θεραπείες που εφαρμόζουμε, μαζί με την αγωγή προϊόντων στο σπίτι, μπορούν να προσφέρουν αισθητή μείωση ως και εξάλειψη. Προτείνεται ένας κύκλος 4 έως 6 θεραπειών με απόσταση μιας εβδομάδας μεταξύ τους.

Αισθητική προσώπου

TCA βαθιάς απολέπισης

Το TCA peeling δρα για μεγαλύτερο διάστημα από τα υπόλοιπα, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, καθώς εισχωρεί βαθιά στο χόριο καταπολεμώντας τα διάφορα προβλήματα του ιστού. Είναι αποτελεσματικό στα περισσότερα προβλήματα που συναντώνται, γιατί συνδυάζει τις ιδιότητες τόσο των ΑΗΑ όσο και των ΒΗΑ, παράλληλα με το αυξημένο βάθος και χρόνο δράσης.

Διεγείρει το δέρμα και τους ινοβλάστες, ενισχύοντας την παραγωγή του υαλουρονικού οξέος, της ελαστίνης και των ινών κολλαγόνου. Τα οφέλη του είναι η άμεση βελτίωση και σύσφιξη του δέρματος, η άριστη αντιμετώπιση των πανάδων, η αντιμετώπιση προβλημάτων χρονογήρανσης και η αντιμετώπιση προβλημάτων από την ηλιακή έκθεση.

Ο χρόνος επούλωσης θα εξαρτηθεί από το βάθος δράσης και τον χρόνο παραμονής στο δέρμα. Παράλληλα συνίσταται ορός ως αγωγή στο σπίτι και η κρέμα απευαισθητοποίησης, τα οποία μπλοκάρουν επιλεκτικά την καύσο ή το ερύθημα που μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς να επέμβουν στη διαδικασία αναγέννησης.

Εφαρμόζεται τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Προτείνουμε έναν κύκλο 4 συνεδριών ανά μηνά ή μια θεραπεία για Flash αποτέλεσμα.

Service Prosopo Antigiransi

Αντιγήρανση – Ανάπλαση

Η γήρανση είναι μια βαθμιαία επιβράδυνση του μεταβολισμού του δέρματος ξεκινώντας στην ηλικία των 25 έως 30 ετών στις γυναίκες και εξελίσσεται αργά με το πέρασμα του χρόνου.

Παρατηρείται μια αλλαγή στην υφή και το χρώμα του δέρματος και οι ρυτίδες γίνονται πιο ορατές.

Το δέρμα είναι λεπτότερο και πιο ξηρό, γίνεται λιγότερο ανθεκτικό στις βλάβες.

Η αντιοξείδωση, η μείωση των ελευθέρων ριζών, η αναζωογόνηση, η ενυδάτωση και προστασία του δέρματός μας από τους εξωγενής παράγοντες είναι οι κανόνες για την καθυστέρηση της γήρανσης.

Σκοπός των εξατομικευμένων θεραπειών είναι η κυτταρική διέγερση, η αναδόμηση του δέρματος, η λείανση των λεπτών γραμμών, η καταπράυνση των ρυτίδων, η σύσφιξη του συνδετικού ιστού, η πάχυνση του χορίου, η αναστολή της πρόωρης γήρανσης και φωτογήρανσης.

Η αντιμετώπιση πραγματοποιείται με τον συνδυασμό των προαναφερθεισών θεραπειών.

Ακμή

Η ακμή αποτελεί την πιο συχνή νόσο των τριχοσμηγματογόνων αδένων. Είναι μια φλεγμονώδης νόσος και προκαλείται κυρίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας, όταν το σώμα υπόκειται σε μια σειρά από αλλαγές, κατά βάση ορμονικές.

Επίσης, εμφανίζεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών χωρίς να σχετίζεται με σοβαρά δερματικά προβλήματα, αλλά έχει σημαντικές ψυχοκοινωνικές συνέπειες στους πάσχοντες.

Έτσι, όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αλληλεπιδρά με βακτήρια, λιπίδια ή ανδρογόνα, μπορεί να επιφέρει μικροφλεγμονή κάτω από την επιδερμίδα, η οποία αρχικά είναι αόρατη με γυμνό μάτι. Συνδυαστικά με την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, η φλεγμονή αναπτύσσεται τόσο ώστε να βλέπουμε τις εκδηλώσεις της ακμής στην επιφάνεια του δέρματος.

Οι συνδυαστικές θεραπείες που εφαρμόζουμε μαζί με την αγωγή προϊόντων στο σπίτι μπορούν να προσφέρουν ρύθμιση της ακμής. Προτείνουμε μια θεραπεία ανά 7 ή 15 ημέρες και ιατρική γνωμάτευση.

Ευαισθητοποιημένο δέρμα

Το ευαίσθητο ή αντιδραστικό δέρμα παρουσιάζει ερυθρότητα και μικρά, ορατά αγγεία.

Αυτά μπορεί να εμφανίζονται προσωρινά, αλλά σταδιακά μπορούν να γίνουν πιο έντονα και τελικά μόνιμα.

Η ευαισθητοποίηση μπορεί να έχει μια σειρά από αιτίες, όπως φαρμακευτική αγωγή, δερματικές βλάβες, λάθος θεραπείες δέρματος, λάθος προϊόντα και κακή χρήση αυτών.

Στόχος είναι η απευαισθητοποίηση του προσώπου με στοχευόμενες θεραπείες ισχυρής ενυδάτωσης και θρέψης που χρησιμοποιούν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ήπιες υφές προϊόντων που εξισορροπούν τη διαταραγμένη υδρολιπιδική μεμβράνη και έχουν καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.

Προτείνουμε 4 θεραπείες με απόσταση 15 ημερών μεταξύ τους. Η συμπλήρωση ιστορικού του πελάτη είναι προαπαιτούμενο για την πρόοδο της θεραπείας.

Μάτια – Λαιμός – Χέρια

Τρεις περιοχές που μας προβληματίζουν και χρειάζονται την προσοχή μας.

Η επιλογή βάσει των θεραπειών που έχουμε προαναφέρει, καθώς και εξειδικευμένων προϊόντων, θα μας δώσουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε αυτές τις ιδιαίτερες περιοχές.

Services Prosopo Frydia

Φρύδια – Βλεφαρίδες

Καθαρισμός – Σχηματισμός

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το σωστό σχήμα φρυδιών πλαισιώνει και κολακεύει τα μάτια, ενώ το λάθος σχήμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε γερασμένοι, κουρασμένοι ή ακόμα και θυμωμένοι.

Αγαπάμε τα καλοσχηματισμένα φρύδια και αφαιρούμε μόνο ό,τι χρειάζεται!

Προτείνουμε συντήρηση του σχήματος ανά ημέρες.

Βαφή φρυδιών – Βαφή βλεφαρίδων

Τι πιο όμορφο από τα τονισμένα βλέφαρα και τα ευδιάκριτα φρύδια! Αν λείπει ένταση από αυτά τα στοιχεία του προσώπου σας, ελάτε να τα τονίσουμε με εξειδικευμένες βαφές. Διάρκεια αποτελέσματος 1 έως 1,5 μήνα.

Lash lift – Brow lift

Γνωστά ως και περμανάντ βλεφαριδών και περμανάντ φρυδιών. Ιδανικές θεραπείες για ατίθασες τρίχες και βλεφαρίδες χωρίς καμπυλότητα.

Τα αποτελέσματα είναι εκθαμβωτικά και διαρκούν 1 έως 1,5 μήνα.

Henna

test henna

Service Makigiaz

Μακιγιάζ

Απαλό

Ποιός είπε ότι το μακιγιάζ για να είναι ωραίο, πρέπει να είναι και υπερβολικό; Η ομορφιά, βρίσκεται στην απλότητα!

Εφαρμόζουμε προϊόντα που αναδεικνύουν τη λάμψη της επιδερμίδας, γιατί δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να καλύψουμε τις ατέλειές μας με υπερβολικό make up, αλλά να αναδειχθούν και να αγαπηθούν ακόμη περισσότερο εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς.

Έντονο

Το έντονο μακιγιάζ είναι πάντα επίσημο, γιατί συνήθως συνοδεύεται από μια επίσημη περίσταση που λαμβάνει χώρα κατά τις βραδινές ώρες.

Εξαιτίας του τεχνητού φωτισμού πρέπει να επιλέγονται έντονα χρώματα και γενικότερα οι γραμμές αυτού του μακιγιάζ να είναι ιδιαίτερα έντονες.

Κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι πρέπει να προκαλεί λάμψη, να είναι εκθαμβωτικό και να προξενεί ωραία εντύπωση.

Νυφικό

Το νυφικό μακιγιάζ είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας.

Όταν έχετε συνηθίσει να κάνετε το μακιγιάζ σας μόνες σας, έχοντας υιοθετήσει τις τεχνικές που αγαπάτε και σας ταιριάζουν, ίσως φαντάζει δύσκολο να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε την ημέρα του γάμου σας.

Ένα δοκιμαστικό θα βοηθήσει ώστε να κατανοήσουμε τι ακριβώς θέλετε.

Πριν & Μετά

Sz201096

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μου ή αν έχετε κάποια απορία στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας απαντήσω άμεσα!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ