Αισθητική σώματος

Αντιλαμβανόμαστε ότι το σώμα μας αλλάζει στα διάφορα στάδια της ζωής μας. Δεν είναι ασυνήθιστο κάποιες προβληματικές περιοχές να είναι ανθεκτικές στη δίαιτα και στην άσκηση. Η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, η γήρανση, το επίμονο λίπος και η κατακράτηση είναι συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Peripoiisi Somatos 2

Cavitation – Κυτταρίτιδα – Λιποδιάλυση

Η κυτταρίτιδα προκαλείται όταν ο συνδετικός ιστός στο δέρμα, που τον περιβάλλουν τα λιπώδη κύτταρα, γίνεται σφιχτός και άκαμπτος. Το λίπος παγιδεύεται δίνοντας τη γνώριμη όψη «φλοιού πορτοκαλιού» με εμφάνιση της κυτταρίτιδας στο επίπεδο του δέρματος. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιδεινωθεί από το λεπτό δέρμα, που το κάνει πιο φανερό.

Η μέθοδος Cavitation είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους λιπογλυπτικής και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας χωρίς επέμβαση, η οποία βασίζεται στη δράση της ενέργειας ειδικών υπερήχων. Οι εν λόγω υπέρηχοι, οι οποίοι παράγονται από μια ειδική πλατφόρμα ρηγνύουν τον υμένα των λιποκυττάρων και ρευστοποιούν το λίπος που βρίσκεται συσσωρευμένο στο δέρμα μας. Στην συνέχεια το λίπος απομακρύνεται από το λεμφικό σύστημα και τελικά αποβάλλεται σταδιακώς από το σώμα.

Η υπεροχή του Cavitation έγκειται στην στόχευση και στη διάχυση της ενέργειας ανώδυνα, δραστικά και με ασφάλεια. Το φαινόμενο αυτό το γνωρίζουμε και ως σπηλαίωση, δηλαδή η μη αναστρέψιμη καταστροφή λιποκυττάρων και η υγροποίηση του λίπους από τους υπέρηχους.
Είναι δραστική για απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής. Προτείνουμε έναν κύκλο 6 έως 12 θεραπειών ανάλογα με την περίπτωση, 2 φόρες την εβδομάδα.

Ενδοδερμικό μασάζ

Το μασάζ κενού – αναρρόφησης (VACUUM) με ταυτόχρονη εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων είναι ένας τύπος μασάζ που χρησιμοποιείται για τη γλυπτική του σώματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους και της κατακράτησης. Πιστεύεται ότι είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας και συγκεκριμένα της οιδηματώδους κυτταρίτιδας.

Εξουδετερώνει το υποδερμικό στρώμα λίπους και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και σφιχτό. Με την εφαρμογή επιτυγχάνουμε σύσφιξη σώματος, σμίλευση περιγράμματος σώματος και μείωση λίπους. Προτείνουμε έναν κύκλο 6 έως 12 θεραπειών ανάλογα με την περίπτωση, 2 φόρες την εβδομάδα.

Μασάζ Κυτταρίτιδας

Η χειρομάλαξη κυτταρίτιδας είναι μια κλασσική μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του λίπους.

Συνοδευόμενη από προϊόντα σύσφιξης και λιποδιάλυσης για γρηγορότερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη υπεραιμία, προσφέρει ευεξία, επαναφορά του φυσικού τόνου του δέρματος, μείωση πόντων και αποτοξίνωση.

Το έντονο μασάζ με ανοδικές κινήσεις για αποφυγή της χαλάρωσης δρα διασπώντας τα αποθέματα λίπους με την εναλλαγή θωπειών και πιέσεων, μετατοπίζοντας το λίπος μακριά από τους συνδετικούς ιστούς.

Μειώνει την ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας και την κάνει να φαίνεται πιο λεία. Στόχος είναι η εξάλειψη της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού». Εφαρμόζουμε έναν κύκλο 12 μασάζ ανάλογα με το στάδιο της κυτταρίτιδας, με συχνότητα 2 συνεδριών την εβδομάδα.

Peripoiisi Somatos

Ραδιοσυχνότητες – Σύσφιξη – Ραγάδες

Η θεραπεία με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεση και γρήγορη παρέχοντας συγχρόνως μια ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή.

Στην ουσία πρόκειται για μια ειδική θεραπεία μέσω της οποίας διοχετεύεται θερμότητα κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι τον λιπώδη ιστό, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και βοηθώντας στην συρρίκνωση των λιποκυττάρων, στην σύσφιξη, στην τόνωση και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος προσφέροντας ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση στο σώμα.

Οι ραδιοσυχνότητες RF σμιλεύουν ξανά το χαλαρωμένο δέρμα, βελτιώνεται γενικότερα η ποιότητα του δέρματος το οποίο φαίνεται πολύ πιο νεανικό και υγιές. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιμέρους περιοχές, όπου εμφανίζεται τοπικό πάχος ή και σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ευδιάκριτα ήδη από την πρώτη θεραπεία και μέχρι την ολοκλήρωση των συνεδριών έχουν φτάσει στο βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα. Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων RF μπορεί να συνδυαστεί με το Cavitation.

Προτείνουμε 6 έως 8 συνεδρίες με μέγιστο αριθμό τις 12 σε ακραίες περιπτώσεις. Εφαρμόζεται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα και η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και το μέγεθος του προβλήματος.

Μέθοδος μικρονυγμών

Πρόκειται για την έγχυση ενεργών συστατικών με τη μέθοδο πολλαπλών νυγμών με μικροσκοπικές βελόνες οι οποίες σαρώνουν την υπό θεραπεία περιοχή. Έτσι δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπλαση του δέρματος ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τα ενεργά συστατικά που θα εγχύσουμε, ώστε να δοθεί τροφή στα κύτταρα.

Η μεσοθεραπεία μικρονυγμών είναι μια αξιοσημείωτη μη επεμβατική θεραπεία, που διεγείρει τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Παράλληλά το δέρμα αναπλάθεται και δημιουργεί νέο ιστό, ο οποίος συσφίγγει το δέρμα και γεμίζει τις ραγάδες. Προτείνουμε 4 έως 6 συνεδρίες ανάλογα με την περίπτωση, ανά 7 ή 15 ημέρες.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία δρα ενδοδερμικά και είναι πολύ αποτελεσματική σε θεραπείες κατά των ραγάδων, της κυτταρίτιδας, της σύσφιξης και του αδυνατίσματος.

Η χρήση των ειδικευμένων ορών μπορεί να διασπάσει τα λιπώδη κύτταρα, τα οποία θα μειωθούν σε όγκο και αυτό θα επιφέρει μείωση πόντων και άλλη όψη στην υπό θεραπεία περιοχή. Είναι μια θεραπεία που δε χρειάζεται πολύ από τον χρόνο σας και δρα αποτελεσματικά και άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Χρησιμοποιούμε προϊόντα με την υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών και σήμανση CE για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την πιο ασφαλή θεραπεία. Βάσει των αναγκών σας θα επιλέξουμε με ακρίβεια το μείγμα που θα σας καλύψει. Προτείνουμε έναν κύκλο 4 έως 6 θεραπειών ανά δύο εβδομάδες.

Sz201096

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μου ή αν έχετε κάποια απορία στείλτε μου ένα μήνυμα και θα σας απαντήσω άμεσα!

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ